010 322 1200 Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 8-16                Mittatilausikkunoiden ja -ovien hinnat

Rekisterinpitäjä
Justin Wood Oy (Y: 0993164-5)
Viittakiventie 15
14700 HAUHO
puh. 010 322 1200

Rekisterin nimi
Puuverkko.net

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käyttäjä-/asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilausten ja yhteydenottojen hoitamiseen. Markkinointiviestejä tai muuta mainontaa ei lähetetä, ellei asiakas niitä erikseen pyydä uutiskirjeen tilaamalla.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään rekisteröidystä perustiedot:
  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • osoite
  • syntymäaika (ilman sosiaaliturvatunnuksen loppuosaa)

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka verkkokaupan käyttäjä, tilaaja tai tarjouspyynnön lähettäjä itse ilmoittaa sähköisesti, puhelimitse tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Kolmansille osapuolille tietoja luovutetaan tilausten käsittelyn vaatimissa tarkoituksissa, esimerkiksi tilitoimistolle (kirjanpito), logistiikkapalvelu Unifaun Oy:n kautta kuljetusyhtiöille (rahtikirjat ja pakettikortit) ja maksutapahtumien suoritusta varten Paytrail Oyj:lle. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi- tai tutkimustarkoituksissa.

Tietojen siirto EU- tai ETA- alueiden ulkopuolelle
Ei tietojen luovutuksia EU- tai ETA-alueiden ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu Radicenter OÜ:n (VAT: EE101304977) tietotekniseen järjestelmään (verkkokauppa), sekä rekisterinpitäjän omaan suljettuun sisäverkkoon. Järjestelmät ovat suojattuja ja niihin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Salasanat salataan yhden suunnan suolatulla hajakoodausalgoritmillä (engl. one-way hashing algorithm + salt).

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin itsestään kirjatut tiedot. Pyyntö tietojen tarkistamiseksi tulee toimittaa rekisterinpitäjälle henkilökohtaisesti kirjallisena tai sähköpostitse. Rekisterinpitäjällä on oikeus tarkistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyys ennen tietojen luovuttamista. Rekisteröity voi kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia, markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä voi oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä poistaa, oikaista tai täydentää rekisterissä olevan vanhentuneen, virheellisen, tarpeettoman tai puutteellisen tiedon. Rekisteröidyn tulee toimittaa edellä mainittu pyyntö henkilökohtaisesti kirjallisena tai sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Laki velvoittaa rekisterinpitäjää kuitenkin säilyttämään kirjanpidolliset tiedot, eikä rekisterinpitäjä ole vastuussa kolmansien osapuolten toimista.

IP osoitteesi: 44.192.44.30

Copyright © 2024 Puuverkko.net Kauppapaikka. Powered by Zen Cart

Äskettäin lisätyt tuotteet

Ostoskori on tyhjä.